top of page
zoedt-muurcirkel-wit-met-zwart-omlijnd-hartje_edited_edited.jpg

Jouw ervaring is belangrijk voor mij.

Laat je een berichtje na?

Zou je elise's clay aanbevelen?

Dankjewel! x

Ik vond het geweldig!!! Ik werd er helemaal zen door en was blij een mooi resultaat te hebben. En een zeer aangename gastvrouw/ lerares. Zeker aan te raden.

Tinne M.

Super ervaring in eerste keer klei draaien. Goede ondersteuning en persoonlijke begeleiding, leuke en ontspannen sfeer. Super aangename dame en warme ontvangst in een prachtige omgeving.

Nina H.

Hey Elise, ik heb enorm genoten van de sessies in jouw atelier/tuin! Weer heen wat bijgeleerd en goede tips meegekregen om hier thuis verder aan de slag te gaan. Groetjes, Lieselot

Lieselot H.

Beeld je in: Klei, koffie, eigen tijd, muziekje, inspirerende omgeving, goede tips, 'spring-int-veld-gastvrouw'. Ideale combinatie voor een momentje Zuid-Frankrijk-gevoel.

Nele B.

Super leuke activiteit. Ik heb de oudere kind sessie gedaan. Heel spontane les, gastvrouw.

Heidi C.

Alweer een gezellige ervaring. Je wordt ontvangen in het hart van de woning, waar de keuken, de leefruimte en het atelier samenkomen. Gemoedelijker kan het niet. Een hapje en een drankje staan klaar. Je kan meteen aan de slag, met individuele begeleiding en feedback en de vrijheid om de workshop je eigen creatieve invulling te geven. Alweer een super beleving!

Nina H.

Wij werden super ontvangen, zijn helemaal opgegaan in je enthousiasme en hebben onder je professionele begeleiding 2 unieke en prachtige creaties mogen maken. Helemaal top!!

Griet C.

In de drukte van het ‘mama-zijn’ was dit een zalige getaway. Je gedachten krijgen even de rust door het kleien, door het gezellige nest waarin Elise vertoeft en door Elise zelf. Deze eerste les krijgt nog een vervolg…

Als je twijfelt, gewoon doen. Elise ontvangt je met zoveel liefde en enthousiasme, dat je sowieso een heel fijne ervaring gaat hebben. Let wel op, haar enthousiasme is aanstekelijk, dus je gaat gebeten zijn door de ‘klei-microbe’. (als dat een ding is)

Sofie Vle

Super workshop beleefd. Elise, je bent een super enthousiast persoon. Heel erg vriendelijk en je voelt je direct op je gemak bij jou.

Voor mij was het een super eerste ervaring. Ondanks mijn eerste keer dankzij jou hulp en instrucries 2 mooie potjes gemaakt.

Zeker een aanrader!

Jolien VO

Met veel enthousiasme deel je je grootste passie. Het voelt als thuiskomen bij jou. Je kan op geen betere plek terecht komen dan bij deze topper!

Chana S

 In een gezellige warme setting leert Elise je de kneepjes van het vak. Heel spontaan en rustig zodat je met een ontspannen gevoel en een paar mooie potjes de workshop afsluit. Een echte aanrader!

Natalie DK

Wat een aangename, rustgevende, gemoedelijke ruimte stap je binnen de eerste keer bij Elise. Instant ZEN gevoel! Elise is super in wat ze doet en geeft een zeer duidelijke uitleg de eerste keer. Smaakt naar meer en ik kijk al uit naar mijn volgende lessen! Zeer zeker een aanrader, bedankt Elise

Jessie VR

Dankzij je professionele begeleiding lukte het mij om 2 potjes te draaien, hetgeen ik niet verwacht had. Het was een fijne creatieve ervaring, super begeleiding en dit in een gezellig kader. Een aanrader!

Dominique P. 

Na een ijskoude rit door de eerste sneeuw, kwam ik een beetje zenuwachtig aan bij Elise voor mijn allereerste kennismaking met klei, boetseren, gooien en draaien. In haar enorm warm, gezellig huis en atelier stelde ze me direct op mijn gemak met een brede glimlach, veel interesse, geduld en een koffietje uit - uiteraard - een prachtige, zelfgemaakte mok. Ik vond het heel fijn! Zo blij met zowel het rustige proces als met het resultaat! Dit smaakt naar meer en ik kom heel graag terug ☀️♥️

Sara A.

Wij vonden het fantastisch! Je gaf ons een heldere uitleg, hielp waar het nodig was maar liet het ons ook wel echt helemaal zelf doen. Verder ook helemaal fan van je spontane, warme persoonlijkheid en de manier waarop je het aanpakt.

Julie VH

bottom of page